Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 weeks ago
Stichting Hartslag

Door samen te werken, kunnen we de beste zorg bieden voor een slachtoffer.
Samen, voor een hartveilige gemeenschap!
... Bekijk meerZie minder

3 months ago
Stichting Hartslag

Geweldige ôpbrengs vör Stichting Hartslag!

De kollekte tiédes de Heilige Mis ôp karnevalszôndig haet ’n totale ôpbrengs vân € 222,- ôpgebraog. Dizzen ôpbrengs kúmp volledig ten gôjje ân Stichting Hartslag. Vörrige waek ging Edward Cox names ’t bestuur vân de Keieschiéters aan beej Jack Geelen um de sjek te ovverhandige.
... Bekijk meerZie minder

7 months ago
Stichting Hartslag

Op maandag 29 januari doet Stichting Hartslag weer mee met de gekke moandig in Velden. Onze vrijwilligers zetten zich met de collectekar en collectebussen in om geld op te halen zodat we onze dorpen hartveilig kunnen blijven houden door de AED’s goed te onderhouden.
Helaas hebben we dit jaar een tekort aan vrijwilligers om rond te gaan met een collectebus. Wie wilt Stichting Hartslag een hart onder de riem steken door met een collectebus mee te lopen in de optocht?
... Bekijk meerZie minder

9 months ago
Stichting Hartslag

Word ook burgerhulpverlener! Meld je aan via www.hartslagnu.nl.

#worldrestartaheartday
... Bekijk meerZie minder

1 years ago
Stichting Hartslag

Komende zondag doet Stichting Hartslag weer mee in de optocht in Lomm en komende maandag in Arcen. We rijden weer rond met de kar en gaan rond met collectanten om geld op te halen dat gebruikt wordt voor de aanschaf en het onderhoud van alle AED’s in Arven, Lomm en Velden.
Voor de optocht in Arcen zijn we nog op zoek naar collectanten. Heb je zin en tijd om ons hierbij te helpen? Neem dan even contact met ons op! Alle hulp is welkom!
Samen voor een leefbare kern ❤️
... Bekijk meerZie minder

Meer bekijken