Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 months ago
Stichting Hartslag

Op maandag 29 januari doet Stichting Hartslag weer mee met de gekke moandig in Velden. Onze vrijwilligers zetten zich met de collectekar en collectebussen in om geld op te halen zodat we onze dorpen hartveilig kunnen blijven houden door de AED’s goed te onderhouden.
Helaas hebben we dit jaar een tekort aan vrijwilligers om rond te gaan met een collectebus. Wie wilt Stichting Hartslag een hart onder de riem steken door met een collectebus mee te lopen in de optocht?
... Bekijk meerZie minder

6 months ago
Stichting Hartslag

Word ook burgerhulpverlener! Meld je aan via www.hartslagnu.nl.

#worldrestartaheartday
... Bekijk meerZie minder

1 years ago
Stichting Hartslag

Komende zondag doet Stichting Hartslag weer mee in de optocht in Lomm en komende maandag in Arcen. We rijden weer rond met de kar en gaan rond met collectanten om geld op te halen dat gebruikt wordt voor de aanschaf en het onderhoud van alle AED’s in Arven, Lomm en Velden.
Voor de optocht in Arcen zijn we nog op zoek naar collectanten. Heb je zin en tijd om ons hierbij te helpen? Neem dan even contact met ons op! Alle hulp is welkom!
Samen voor een leefbare kern ❤️
... Bekijk meerZie minder

1 years ago
Stichting Hartslag

Beste inwoners van Arcen, Lomm en Velden,

Via deze weg willen we weer mogelijkheden aanbieden voor een reanimatieles via Stichting Hartslag. We gaan de lessen op 3 locaties aanbieden. Op de volgende data is het mogelijk om een cursus te volgen:

Arcen (MFA, Burgemeester van Soest-Jansbekenplein 3):
- Vrijdag 18 november 2022 19:30 uur t/m 22:00 uur.

Lomm (Pastoorshof, Kapelstraat 19):
- Dinsdag 15 november 2022 19:30 uur t/m 22:00 uur

Velden (de Vilgaard, Schandeloseweg 1):
- Donderdag 17 november 2022 19:30 uur t/m 22:00 uur

Vanwege de afspraken met locaties en instructeurs, kan een cursusavond alleen doorgang hebben als er minimaal 5 deelnemers zijn en met een maximum van 8 deelnemers. De stichting verwacht wel dat deelnemers ook komen na de definitieve bevestiging van de cursusavond.

De kosten voor een cursus zijn € 42,50. Zowel voor een nieuwe- als een herhalingscursus. Deze kosten zijn (bijna altijd) te declareren uw zorgverzekeraar.

Jullie kunnen mij de voorkeursdatum of data doorgeven via cursus@stichtinghartslag.nl. Laat hierbij even weten of he t de eerste keer is dat je naar deze cursus komt, of dat je voor een herhaling komt. Ik wacht op een minimum van 5 deelnemers per avond en zal dan een definitieve bevestiging terug sturen naar desbetreffende personen.

Jullie voorkeuren zijn pas definitief na een bevestigingsmail van mij. Graag z.s.m. reageren voor een plaats in de les. Vol = Vol principe. Bij heel veel animo worden er meer data gepland.

Ik zie jullie reacties graag tegemoet,

Namens Stichting Hartslag Arcen-Lomm-Velden,
Joyce Valckx

De Raboclubsupport 2022 heeft onze stichting €518,63 opgeleverd. Daarnaast ontvingen wij nog een cheque van €500,- van de Rabobank. Deze cheque mocht een medewerker op eigen titel toekennen. Zijn motivatie: onze stichting bekommert zich om leven in onze samenleving. HARTELIJK DANK ALLEMAAL!
... Bekijk meerZie minder

2 years ago
Stichting Hartslag

Stichting Hartslag doet dit jaar weer mee met de Rabo ClubSupport actie. Wij willen jullie vragen om op ons te stemmen zodat wij kunnen zorgen dat Arcen, Lomm en Velden 3 hartveilige dorpen blijven! ... Bekijk meerZie minder

Stichting Hartslag doet dit jaar weer mee met de Rabo ClubSupport actie. Wij willen jullie vragen om op ons te stemmen zodat wij kunnen zorgen dat Arcen, Lomm en Velden 3 hartveilige dorpen blijven!
Meer bekijken