Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een cursus? Kies een van onze twee voorkeursdatums. Wij sturen je binnen een week een bevestiging voor je cursus.

Cursussen formulier

 

Via deze weg willen we nu weer mogelijkheden bieden om een reanimatie les te volgen via Stichting Hartslag. Omdat we allen op verschillende plaatsen wonen, willen we op 3 locaties lessen proberen aan te bieden.

De training duurt ongeveer 3 uur en wordt gegeven in groepen van ongeveer 6-8  personen. Alles komt aan bod tijdens deze training.

Je krijgt dus ook uitleg over: hoe werkt het systeem (oproep als burgerhulpverlener), hoe werk je samen met meerdere personen en hoe verloopt de overdracht door het ambulancepersoneel.

Een training die eigenlijk iedereen in Nederland zou moeten volgen.

De kosten voor een cursus zijn €42,50 euro, zowel voor een nieuwe- als een herhalingscursus. Deze kosten zijn (bijna) altijd te declareren bij de zorgverzekeraar.  Mocht de ziektekostenverzekering de training niet vergoeden dan wil Stichting Hartslag, indien men zich aanmeld bij Hartslag.NU, je tegemoet komen.

U kunt mij de voorkeursdatum(s) doorgeven via cursus@stichtinghartslag.nl of via bovenstaand formulier. Laat hierbij even weten of het de eerste keer is dat je naar deze cursus komt, of dat je voor een herhaling komt. Ik wacht op een minimum van 5 deelnemers per avond en zal dan een definitieve bevestiging terug sturen naar desbetreffende personen.

 Je voorkeur is pas definitief na een bevestigingsmail van mij. Graag z.s.m. reageren voor een plaats in de les. Sluiting van de inschrijving sluit 19 februari 2024

Wij zien u inschrijving graag verschijnen!

Instructeurs:

– Ger van Lipzig

– Jack Geelen

– Paul Verhaegh

 

Cursuscoördinator:

Joyce Valckx